Mandag den 25. april kl. 19.00 på Mælkevejen, Grønvangen 32, 5550 Langeskov

Foredrag med sønderjyske Svend-Erik Ravn:

Det handler om sønderjysk humor – og det er en alvorlig sag, for her i det sønderjysk fortæller man ikke bare historier og vitser, men bruger humor i hverdagen til at sige sandheder. Men der bliver nu også nok at grine ad når Sven-Erik Ravn – tidligere redaktør for det regionale satireblad æ Rummelpot – fortæller morsomme episoder fra et langt journalistliv i den sønderjyske landsdel. Titlen på standup-showet henfører til, at godt nok tager han sit udgangspunkt i det sønderjyske, men foredraget holdes ikke på den sønderjyske dialekt, så alle kan være med, hvis de er klar til en sund latter.

Det kan tilføjes at undervejs i foredraget er der indlagt et par morsomme sange – de handler om sønderjysk, men er i øvrigt skrevet af en fynbo, nemlig Leif Maibom, der udvandrede fra Fyn som ung lærer og siden har skabt sig en karriere med Sønderborg sommerrevy.

Vi var optimister. Per, Tage, Lene, ELse-Marie og Eva stillede borde og stole op til 50 mennesker. Arne kom med klaver m.m. Det kom til at passe med stole og borde og det blev en vældig aften med morsom og alvorlig humor. Vi fik brugt lattermusklerne. 5 medlemmer havde bagt muffins som vi nød til kaffen/teen. Kirsten sørgede for pianoledsagelse til 2 sange, som Svend Erik Ravn havde med, 2 sange med tekst af revyforfatter Leif Maibom.

Torsdag den 24.marts 2022 kl. 19.00 i Café Tutten

Børmosevej 3, 5550 Langeskov

GENERALFORSAMLING.

Efter generalforsamlingen vil Kerteminde Kommunes biblioteksleder Dorte Rugtved fortælle om Biblioteksstrategien i Kerteminde Kommune.

Vi slutter med et par fællessange.

Ved generalforsamlingen er LBV vært ved en øl /sodavand.

Kaffe/te og kage i pausen