Langeskov Biblioteks Venner præsenterer:

Jazzkoncert i Langeskov.

Big bandet No Name spiller jazz i  ”Glenn Miller stil”

Søndag den 6. februar kl.14

På Skolen bakken, aula 3

Rønningevej 38 5550 Langeskov.

Entré: 60 kr. incl.  Kaffe/te og kage

Alle er velkommen

Det blev en forrygende eftermiddag, som om Langeskov og Omegn tænkte: Nu skal jeg simpelt hen til koncert, ud og se mennesker!! Altså mange publikummer – bestyrelsen blev nærmest blæst bagover over fremmødet!

No Name havde fået coronastøvet børstet af sig, de havde også glædet sig til at komme ud og spille. Der blev spillet skønne melodier fra Glenn Millers repertoire og andre, man sad og vippede med foden og kunne næsten ikke sidde stille.

En rigtig fin eftermiddag, hvor vi desværre løb tør for kaffe, men alle nåede vist at få mindst en kop. Kage var der heldigvis nok af.

Foredrag med Kulturredaktør Anette Hyllested

Trak flere publikummer end vi i bestyrelsen havde turdet håbe på.

Anette Hyllested var en forrygende formidler af emnet “Mit liv som journalist” Egentlig ville hun oprindeligt have været jurist, men ad snirklede veje blev det journalistikken, der blev hendes skæbne. Mange gode og finurlige anekdoter fik vi serveret. Fortællingerne var så spændende at jeg glemte at fotografere seancen, men man kan se Anette Hyllesteds skarpe kontrafej i forskellige klummer og anmeldelser i Avisen Danmark.

Foredrag

Onsdag den 26.januar 2022 kl. 19.00-21.00 i Café Tutten, Børmosevej 3, 5550 Langeskov

Foredrag med kulturredaktør ved Avisen Danmark Anette Hyllested, opvokset i Langeskov. Anmelder af aktuelle kulturelle begivenheder.

Entré: 60 kr. (medlemmer 40 kr. )

Husk kaffekop