Sangeftermiddag mandag den 3. februar 2020

sangeftermiddag-februar-2020

Det blev en noget alternativ sangeftermiddag for de godt 30 fremmødte. For det første var det ene lokale optaget af kommunalt møde, men ved at tilbyde dem at være med til sangeftermiddagen, fik vi dem flyttet til andet lokale, så vi kunne komme ind. Vi havde reserveret begge lokaler i november måned, så…..

Da det gamle bibliotek i Jernbanegade blev lukket, fik Langeskov Biblioteks Venner tildelt et rum til klaver, højttaler m.m. og sangbøger i Langeskovhallen, men problemet mandag den 3.2.2020 var bare, at man var i gang med at omlægge gulv og havde lige spartlet, så det var umuligt at komme til rummet. Det konstaterede vi først kl. 14.45.

Heldigvis havde Kirsten nogle sanghæfter med lystige viser, men ikke så mange, så vi var 2-3 om hvert sanghæfte og fik således sunget nogle sange uden klaverakkompagnement. Kaffen og teen var jo også lavet, så den indtog vi, mens Kirsten fortalte anekdoter fra Sønderjylland.

Elvis – Show

Elvis kom til Langeskov forklædt som Olav Lisby, en gæv vestjyde, der fortalte om Elvis’s liv i showbis, krydret med Elvissange fra 50’erne og fremefter og —— lukkede man øjnene, var det som at høre Elvis.

Olav Lisbys havde sin gode ven, tekniker og lysmester med og han var med til at gøre, at showet blev afviklet på fortrinlig vis.

Det blev en forrygende aften i nostalgiens tegn.

Olav Lisby
Olav Lisby med slideshow