Sangeftermiddag med historie 25.november 2019

Mandag den 25. november 2019 var en mørk og grå dag – dog uden regn. Så er det jo dejligt, at vi kan mødes i Byrådssalen i Langeskov med levende lys på bordet, Højskolesangbøger og sangblade fremme.

Udover sang blev eftermiddagen krydret med en god gammel fortælling af Jeppe Aakjær om en families store beslutning om at prøve kræfter med petroleumslampen efter tidligere at måtte nøjes med tælleprås. Udover små anekdoter om Jeppe Aakjær, fortalte Elin Knudsen også om Steen Steensen Blickers liv som præst, hvilket han ikke var særlig god til. Han blev i stedet en blændende digter. Elin havde valgt 4 novembersange.

Efter pausen med kaffe/te og småkage blev der sunget ønsker fra de fremmødte.

Sangeftermiddag
Sangnumre på tavlen
Elin læser historie af Jeppe Aakjær